Dansk produktion af mundbind

Mundbind produceret i Danmark

Efter danske normer og kvalitetskrav

Vi har opnået en stor erfaring med mundbind, siden vi startede egen produktion i sommeren 2020.

Mundbind har længe været et stort produkt for os. Den Danske Fabrik har det seneste år produceret til mange kunder i hele Europa. Men især Danskere er blevet begejstret for kvaliteten af de mundbind vi produceret på Den Danske Fabrik i Slangerup.

Vi har tre produktionslinjer. Det gør os i stand til at producere mere end 10.000 mundbind i timen.

Den Danske Fabrik var blandt de første i Danmark, der investerede i mundbindsmaskiner, fik dem leveret og startede en produktion af dansk produceret mundbind op. Siden har vi mere end fordoblet kapaciteten. Med investering i yderligere maskiner, kan vi i dag også bryste os af at have Danmarks nyeste maskine.

Vi kører hver dag mundbind ud til vores store lager, hvor der bliver lavet stikprøve kontrol af kvaliteten, inden de bliver pakket i kasser.

Men “State of the art” produktionsudstyr og maskiner gør det ikke alene. Den Danske Fabrik er velsignet af et hold af kompetente og dedikerede medarbejdere. De ser det som en udfordring at fremstille de bedst mulige produkter. Deres professionelle tilgang til produktion af værnemidler, har været medvirkende til at Den Danske Fabrik i dag leverer at fremtidssikret kvalitetsprodukt.

Der kommer heldigvis en tid efter Covid-19

Vi har omstillet produktionen til en tid efter Covid-19. Vores primære fokus er på at producerer Type IIR mundbind til læger, tandlæger, og andet sundhedspersonale, der til dagligt benytter mundbind.

Vi arbejder kontinuerligt med de anvendte materialer for at lave mundbind der er lidt ud over det sædvanlige, og sikre vores kunder den bedste mulige oplevelse.

Produktion af mundbind – på Den Danske Fabrik
Produktion af mundbind – på Den Danske Fabrik

Alle vore produkter er som minimum CE mærket. Men gennemgår langt mere krævende test, end myndighederne anbefaler.

Vores mål er ikke blot at have en produktion. Vi har allerede flere nye løsninger klar, og vil løbende udvikle og tilbyde nye varianter af masker mm.

Indslag om Den Danske Fabrik

Fra TV2 / LORRY – 30. sep 2020

Brug af mundbind

Sundhedsstyrelsens gode råd: