Få dit logo på produkterne

Brug værnmidler som et aktiv

Få sat jeres eget navn og logo på

Lad jeres kunder blive bevidste om at I sætter deres sundhed og sikkerhed – i højsædet

I gør det sikkert allerede – stiller desinfektionsmiddel til rådighed og udleverer måske oven i købet mundbind gratis til jeres kunder. Hvorfor så ikke få jeres eget navn og logo på f.eks. vådservietter og udnytte dette aktivt som en del af jeres markedsføring?

Vi kan lave fra helt små og til meget store serier

Den Danske Fabrik har alle muligheder for at hjælpe vores kunder med at få deres helt egne værnemidler. Kombinationen af et fleksibelt produktionsapparat, dygtige medarbejdere og produktion på vores egen fabrik i Danmark, giver os mulighed for at producere i serier helt ned til 5000 enheder med kundens eget navn og logo på produktet.

Vi kan naturligvis også levere; enkeltpakket vådservietter eller pakker med op til 30 vådservietter, tuber med 50-100ml creme, og naturligvis mundbind med jeres firmalogo på kassen – i langt større serier og til konkurrencedygtige priser.

Lad os hjælpe jer – med det praktiske

Lad os hjælpe jer, lige fra I får den første ide, til I står med jeres helt egen vådserviet i hånden. Den Danske Fabrik har egen grafiker, produktudvikler og logistikafdeling, der med kompetent rådgivning kan føre jer sikkert fra start til mål.

Vi kan således bistå jer med inspiration og idéudvikling, alt fra design til færdigt tryk i op til 8 farver, samt lagerstyring og distribution – hvis I måtte have behov for det.

Wipes med firmanavn, logo og adresse

Hovedparten af vores kunder levere deres egne væsker, hvis der er tale om vådservietter, eller creme, tandpasta, geler til påfyldning i tuber. Her kan vi dog også være behjælpelige, hvis I ikke har jeres egne væsker m.v.

Den Danske Fabrik kan tilbyde vådservietter med eller uden alkohol/håndsprit, hvor der kan tilsættes fem forskellige dufte – hvis det ønskes. Vi vil også kunne hjælpe jer med at finde den helt rigtige leverandør til indhold i tuber, ud fra jeres ønsker og behov.