Hvem vi er

Få historien om Den Danske Fabrik?

En solstråle historie
i en Corona tid

Den Danske Fabrik er en pæredansk fabrik med produktion af hygiejneprodukter og værnemidler i Danmark.

Da vores statsminister Mette Frederiksen i marts 2020 lukkede Danmark ned, blev vi også ramt. Vi var således nødt til at sende vores ansatte hjem.

Vi kunne se, at der i Danmark var mangel på værnemidler, herunder mundbind til både private og professionelle i sundhedssektoren. De produkter der kom på markedet, kom med en tvivlsom dokumentation og kvalitet – fra Østen. Vi tænkte derfor: ”Det må vi da kunne gøre selv i Danmark”.

Så siden midt marts 2020, har vi knoklet i døgndrift med at etablere en top teknologisk fabrik, som blandt andet kan producere ansigtsmasker i et meget stort antal. Vi ser nu ind i en fabrik, som viser, at vi sagtens kan fremstille danske masker/mundbind i høj kvalitet, og at vi kan bidrage til at gøre Danmark selvforsynende i denne henseende.

Vi har også etableret maskiner og robotter, der kan fremstille vådservietter samt desinfektionsgele tuber i store antal. Denne produktion vil løbende starte op henover efteråret og vinter 20/21. Vi vil gennemføre såvel egenproduktion som produktion for andre virksomheder, danske såvel som internationale.

Alle råvarer og materialer, som indgår i vores produktion, bliver nøje undersøgt af vores egne folk ude i verden, og vi køber kun produkter hjem, som vi kan stå inde for.

Selv om leverandøren har testrapporter og godkendelser, så bliver alt testet igen via de europæiske og danske testcentre, som vi har et tæt samarbejde med. Og vi kontrollerer løbende alle råvarer her på fabrikken, så vi med sikkerhed holder en høj standard.

Alle vore produkter er som minimum CE mærket, men har gennemgået langt mere krævende test, end myndighederne anbefaler.

Vores mål er ikke blot at have en produktion, men også udvikle nye løsninger til masker m.m. Vi har allerede flere nye løsninger i støbeskeen, som vi løbende vil tilbyde.

 • Mar2020
  Danmark lukker ned
 • Mar2020
  Byggeriet begynder
 • Maj2020
  Maskiner ankommer
 • Jun2020
  Produktion går i gang
 • Dec2020
  Kapaciteten øges
 • Aug2021
  Vådservietproduktion starter
 • Nov2021
  Mundbindsproduktion udvides igen