Vådserviet i en god blød kvalitet

Vådservietter til et hvert formål

Få dine helt egne vådservietter

Vi kan producere vådservietter med jeres navn og logo på

Den øget fokus på håndhygiejne – er kommet for at blive. Og vådservietten er en nem og billig måde at vise jeres kunder, at I gør lidt ekstra ud af det. Den Danske Fabrik kan producerer vådservietter med jeres eget navn og logo på, i serier helt ned til 5000 enheder.

Vi kan levere vådservietterne med eller uden alkohol/håndsprit, der kan tilsættes fem forskellige dufte. Men vi kan også tilsætte jeres egne væsker. Og kan således producerer vådservietter, til snart sagt et hvert formål.

Vådservietter er velegnet til mange anvendelser. De kan f.eks. bruges til baby wipes, hudrens eller hudpleje, brille- eller ruderens, eller til at desinficere overflader på mobiltelefonen, computermusen, dørhåndtaget m.v. Det afhænger blot af materialet, og hvilke væsker der tilsættes.

Hvad enten du tilbyder “Take Away”, reparere mobiltelefoner eller noget helt tredje, er det oplagt at give dine kunder et par vådservietter, med jeres firmanavn og logo på – med hjem. Så bliver de påmindet om, at I gør lidt ekstra for at yde en god kundeservice.

Enkelt servietter eller pakker med op til 30 vådservietter

Den Danske fabrik har 2 produktionsmaskiner, der til sammen kan producere mere end 18.000 vådservietter, pakket i enkeltvis – i “4 seal” folie pakker, pr. time. Vi kan også producerer pakker med 5-30 stk. servietter. De åbnes i toppen, så man kan trække vådservietterne op af pakken en af gangen. Alt efter antal servietter i pakken, kan vi producerer op til 600 pakker i timen.

Vi kan sørger for alt – du skal blot sende os dine idéer

Om du ønsker at få produceret vådservietter med dine egne produkter, eller blot synes at vådservietter med eget firmanavn og logo lyder som et genialt markedsføringsredskab, så står vi klar til at hjælpe med at gøre en god idé til virkelighed.

4-Seal maskinerne til enkelt vådservietter – kan producere mere end 18.000 i timen